Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

Apartamenty Martin- centrum miasta - JASNA-CHOPOK,TATRALANDIA 2,5km od nas,WiFi

Adres obiektu Kukučínová 2311, 031 01 Liptowski Mikulasz
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 15 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

Kasia
Dodano: 2018-02-20
Pobyt od: 2018-02-01 do 2018-02-06 IP: xx.207.29.39
 
 
  

Apartament na 5+ bardzo dobre warunki, czysto, miło i przytulnie. Blisko do centrum miasta.


 
 

Bartosz
Dodano: 2015-02-15
Pobyt od: 2015-02-09 do 2015-02-14
 
 
    

Właściciel, pan Martin jest przemiłym człowiekiem, oferującym świetne noclegi w niskiej cenie. Mieszkaliśmy w apartamencie C przez 5 dni w 5 osób i jesteśmy bardzo zadowoleni. Apartament bardzo zadbany, dobrze wyposażony, łazienka o nowoczesnym wyglądzie. Duży plus za ogrzewanie podłogowe, co spotyka się dość rzadko. Miejsce do parkowania znajduje się przy domku, więc nie trzeba się bać o pozostawiony na ulicy samochód. Dodatkowo do dyspozycji mieliśmy pomieszczenie do przechowywania nart, aby nie zostawiać ich w samochodzie na noc. Nic dodać, nic ująć.


 
 

JJ
Dodano: 2015-01-02
Pobyt od: 2014-12-24 do 2014-12-28
 
 
   

Świetne miejsce, naprawdę z całego serca polecam. Pan Martin to przemiły człowiek, bardzo pomocny i dobrze mówiący po polsku. Warunki bardzo dobre w stosunku do ceny. Polecam na zimowe wypady na narty i chętnie się przekonam w przyszłości jak się na sprawa podczas wypadów letnich. Polecam wszystkim :)


 
 

Magda
Dodano: 2013-08-08
Pobyt od: 2013-07-31 do 2013-08-05
 
 
    

Wróciliśmy niedawno z urlopu i jesteśmy zachwyceni. Gospodarz służył radą w każdej kwestii, piękne widoki, kwatera czyściutka i wyposażona w niezbędny sprzęt. Szkoda, że sielanka się już skończyła:( Polecam wszystkim także tym z dzieciaczkami, bo dla najmłodszych też jest dużo atrakcji. Wrócimy do Pana Martina na 100%:) pozdrawiamy i do zobaczenia


 
 

Sylwiątko
Dodano: 2013-02-18
Pobyt od: 2013-02-09 do 2013-02-16
 
 
    

Wróciliśmy po tygodniowym pobycie i jesteśmy bardzo zadowoleni. Wynajeliśmy apartamenty w 4 rodziny. Warunki bardzo dobre, za dobrą cenę. Czysto, schludnie, właściciel bardzo miły. Super lokalizacja, blisko do Tatralandi i na stoki narciarskie. Mieliśmy okazję zrobić zimowego gilla pod wiatą u Martina. Sklepy na wyciagnięcie ręki. Duzo pozytywnych wspomnień. Różnież dziękujemy za pyszne ciasto :). Martin dał nam szanse uzyskania karty zniżkowej Tatrapass. Gospodarz jest super instruktorem narciarstwa. POLECAMY !!!!


 
 

turyści z Polski
Dodano: 2012-08-17
Pobyt od: 2012-07-26 do 2012-08-02
 
 
  

Byliśmy tu w lipcu z dziećmi. Bardzo miło wspominamy ten pobyt. Kwatera czysta, przestronna, gospodarz ok. Polecamy. Pozdrowienia dla Pana Martina:)


Opinie 1-6 z 6

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Liptowski Mikulasz w przewodniku

Morze atrakcji w Tatralandii

Morze atrakcji w Tatralandii

Do niedawna urlop górach wiązał się jedynie z pieszymi wędrówkami. Dziś całe morze wodnych zabaw w sercu Tatr proponuje Aquapark Tatralandia.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie