Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

Apartamenty Martin- centrum miasta - JASNA-CHOPOK,TATRALANDIA 2,5km od nas,WiFi

Adres obiektu Kukučínová 2311, 031 01 Liptowski Mikulasz
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 15 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 21

 
 

Kasia
Dodano: 2018-02-20
Pobyt od: 2018-02-01 do 2018-02-06 IP: xx.207.29.39
 
 
  

Apartament na 5+ bardzo dobre warunki, czysto, miło i przytulnie. Blisko do centrum miasta.


 
 

Bartosz
Dodano: 2015-02-15
Pobyt od: 2015-02-09 do 2015-02-14
 
 
    

Właściciel, pan Martin jest przemiłym człowiekiem, oferującym świetne noclegi w niskiej cenie. Mieszkaliśmy w apartamencie C przez 5 dni w 5 osób i jesteśmy bardzo zadowoleni. Apartament bardzo zadbany, dobrze wyposażony, łazienka o nowoczesnym wyglądzie. Duży plus za ogrzewanie podłogowe, co spotyka się dość rzadko. Miejsce do parkowania znajduje się przy domku, więc nie trzeba się bać o pozostawiony na ulicy samochód. Dodatkowo do dyspozycji mieliśmy pomieszczenie do przechowywania nart, aby nie zostawiać ich w samochodzie na noc. Nic dodać, nic ująć.


 
 

Jacek
Dodano: 2015-01-17
Pobyt od: 2014-01-18 do 2015-01-21
 
 
 

Trafiliśmy przez przypadek i to był strzał w dziesiątkę najlepsza miejscówka w Liptowskim Mikulaszu.Skala za mala żeby ocienić właściciela Pana Martina:).


 
 

JJ
Dodano: 2015-01-02
Pobyt od: 2014-12-24 do 2014-12-28
 
 
   

Świetne miejsce, naprawdę z całego serca polecam. Pan Martin to przemiły człowiek, bardzo pomocny i dobrze mówiący po polsku. Warunki bardzo dobre w stosunku do ceny. Polecam na zimowe wypady na narty i chętnie się przekonam w przyszłości jak się na sprawa podczas wypadów letnich. Polecam wszystkim :)


 
 

GrzesiekMonika
Dodano: 2014-08-24
Pobyt od: 2014-08-19 do 2014-08-22
 
 
 

Polecamy w 100%


 
 

Mirek
Dodano: 2014-06-22
Pobyt od: 2014-06-15 do 2014-06-17
 
 
 

Bardzo faje miejsce byliśmy tam jedynie dwa dni ,ale bardzo miła atmosfera właściciel uprzejmy i uczynny mieszkanko bardzo ładne zadbane czyste jednym słowem polecam


 
 

Piotr
Dodano: 2014-02-05
Pobyt od: 2014-01-24 do 2014-01-29
 
 
 

Pierwsza miejscówka do jakiej zawitaliśmy i z miejsca decyzja podjęta, że lepszej nie trzeba. Pokoje wypas: ogrzewane (ogrzewanie podłogowe) woda ciepła, czyste z łazienką i aneksem kuchennym. Blisko sklepy spożywcze, PKS skąd odjeżdża bus na Chopok (free - w cenie skipasa), Właściciel Martin jest instruktorem narciarstwa dla swoich daje zniżki, a ponad to załatwił nam w ekskluzywnej restauracji obiad regionalny ze zniżką 10%. Wszystko pozytywnie – nie ma sensu szukać innej miejscówki skoro ta jest igła. Pozdrawiamy.


 
 

Sebastian
Dodano: 2014-02-02
Pobyt od: 2014-01-25 do 2014-02-01
 
 
   

Byliśmy gośćmi u rodziny Hanko już po raz czwarty i za każdym razem pobyt był bardzo udany. Gospodarz wprowadza bardzo przyjazną, wręcz rodzinną atmosferę. Apartamenty są dobrze wyposażone a ich lokalizacja idealna do spędzenia kilku dni urlopu narciarskiego. W ciągu dnia narty albo aquapark Tatralandia, wieczorem spokojny odpoczynek apartamencie, albo kolacja w miasteczku. Dodatkowo gospodarz zawsze służy pomocą lub radę (jest świetnym narciarzem).


 
 

Łukasz
Dodano: 2014-01-07
Pobyt od: 2014-01-04 do 2014-01-06
 
 
    

"POLECAM W 100% NAJLEPSZE WARUNKI POZDRAWIAM!!"


 
 

Ewa i Jacek
Dodano: 2013-09-01
Pobyt od: 2013-07-20 do 2013-07-28
 

Mieszkaliśmy w apartamencie B pod koniec lipca.Opis oferty i zdjęcia w pełni odpowiadają rzeczywistości, gospodarze przemili, pilnują zachowania ciszy po 22:00, piękny ogród z miejscem do zabawy dla dzieci i nawet bez komarów :) Rewelacyjne położenie pomiędzy Tatralandią, Demanovką Doliną, blisko centrum choć cicho. Jeśli w bedziemy jechać w tamte strony to na pewno do Pana Martina :)


Opinie 1-10 z 21

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Liptowski Mikulasz w przewodniku

Morze atrakcji w Tatralandii

Morze atrakcji w Tatralandii

Do niedawna urlop górach wiązał się jedynie z pieszymi wędrówkami. Dziś całe morze wodnych zabaw w sercu Tatr proponuje Aquapark Tatralandia.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie